._.

PTZOptics 12X NDI™ Camera model Grijs

SKU
PT12X-NDI-GY

PTZ Optics NDI™ Camera's -  Stroom, controle over de Audio en Video over één enkele Ethernet kabel!
Dezelfde fantastische camera als de 12X-SDI en of 12X-USB van PTZ, alleen dan met de NDI™ techniek ingebouwd. NDI™ maakt het mogelijk om PoE (power over Ethernet) aan te sluiten en dan ook nog de controle over audio en video te hebben over één simpele netwerkkabel aan te sluiten. Dan kun je dus door het aansluiten van één kabel toch een high-end videoproductie te maken.

Hoe makkelijk kun je het jezelf maken, binnen luttele seconde een broadcast camera klaargezet voor live streaming systemen. Met ondersteuning voor HDMI, 3G-SDI en RTSP/RTMP streaming 9H.264, H.265 & MJPEG) met behulp van één goedkope netwerkkabel en een Power over Ethernet switch / adapter  . Deze camera is ideaal voor het broadcasten van HD Video signalen of HD videoconferentie. Dit kan allemaal met één camera en één netwerkkabel!

Meer...
€ 2.099,00 excl. BTW

Gegevens

12x NDI PTZ Optics NDI™ Camera's - Stroom, controle over de Audio en Video over één enkele Ethernet kabel!
Dezelfde fantastische camera als de 12X-SDI en of 12X-USB van PTZ, alleen dan met de NDI™ techniek ingebouwd. NDI™ maakt het mogelijk maakt om je camera met één simpele netwerkkabel aan te sluiten en toch een high-end videoproductie te maken. Hoe makkelijk kun je het jezelf maken, binnen luttele seconde een broadcast camera klaargezet voor live streaming toepassingen. Met ondersteuning voor HDMI, 3G-SDI en RTSP/RTMP streaming 9H.264, H.265 & MJPEG). Deze camera is ideaal voor het broadcasten van HD Video signalen of HD videoconferentie. Dit kan allemaal met één camera en één netwerkkabel

Wat is NDI™?
NDI is een complex geheel van diverse mogelijkheden die één geheel zijn en ervoor zorgen dat de mogelijkheden met live video groter worden. Met behulp van de standaard netwerk infrastructuur zorgt NDI ervoor dat je meer met minder kan doen. Nieuwe mogelijkheden voor low-budget streaming en high-end videoproducties worden simpel gemaakt dankzij broadcasting over IP.

Stel je voor, een hele generatie aan video engineers die niet meer met dure SDI bekabeling komen, maar gewoon met een nerwerk kabel en dankzij de NDI is er vanuit overal binnen het netwerk toegang. Je bent dus niet meer gebonden aan één aangesloten systeem. Vaak worden Capture Cards kunnen gebruikt om low latency video conversie van traditionele HDMI of SDI video naar USB or PCIe waar ze gebruikt kunnen worden in combinatie met video productiesoftware als vMix, Wirecast, Livestream, OBS etc.
Wat als je die Capture Cards nou kunt uitsluiten en die helemaal niet meer nodig zijn, maar in dezelfde video kwaliteit, low latency video direct naar wirecast, vMix, OBS etc. kunnen brengen, over de Ethernetkabel die wij al gebruiken.

Uitbreiden naar meerdere Camera's?

In een handomdraai zijn je kosten van je videoproductie enorm gereduceerd en bovendien zijn de mogelijkheden vergroot, in dat opzicht is het eenvoudig om dus te gaan uitbreiden op het netwerk dat je al had staan. Zo kun je snel en eenvoudig een 2e camera of misschien wel een 3e of 4e camera aansluiten en bedienen via hetzelfde netwerk natuurlijk. Wil je er nog één bij? Sluit gewoon een extra PTZ Optics NDI camera aan met een enkele cat 5e kabel op je netwerk en voila.

Dankzij de PoE (Power over Ethernet) en het feit dat het beeld en video met de NDI techniek over een enkele netwerkcamera kan, is dit natuurlijk ook een ideale oplossing voor "On the Road". Er is geen dure SDI bekabeling meer en geen dure stroomblokken, maar een eenvoudige PoE switch en een paar netwerkkabels zijn genoeg. Ook de RS-232 Control Cable is niet meer noodzakelijk, want je kunt de bediening van de camera's gewoon via het IP netwerk doen, met bijvoorbeeld de IP Joystick van PTZ. Wanneer je op locatie een eigen netwerk bouwt, dan kun je dus via je eigen gebouwde netwerk alles bedienen, hier is dus geen internet voor nodig.

Van Broadcast Productie Studio naar Video Conferencing in de Boardroom

Nog een groot voordeel van de PTZ Camera's in zijn algemeen, is dat ze niet alleen geschikt zijn om een videoproductie te maken. Je kunt de camera's ook gebruiken in combinatie met Videoconferentie software. Ze zijn compatible met GoToMeeting, Skype, Skype for Business etc. etc. ook dat is binnen een handomdraai geregeld.

NewTek NDI Tools

Zoals je kunt zien, is er begonnen met het ontwikkelen van diverse IP-Workflows die gratis professionele IP Video mogelijkheden. Niet alleen van NewTek, maar van 100-en andere NDI-Ontwikkelaars. Werk je met een creatief team? Dan zullen ze de gratis Adobe Creative Cloud Plugin voor NDI zeker waarderen. Werk je met een budget dan is de Open Broadcaster Software Plugin voor NDI een goede optie. Maar ook vMix heeft tegen lage kosten een interessante optie. Dankzij de stap naar IP Video Productie worden drempels veel lager en veel dingen veel eenvoudiger.

Ondersteuning en Support

Er zijn voor deze camera en het gebruik en mogelijkheden online trainingen te vinden, deze kun je gratis volgen wanneer er interesse is. Wij horen graag indien dat het geval is, dan zullen wij je de link en een code toesturen. Mochten er andere vragen zijn dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar info@braca.nl!

 

Specificatie

Nee

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PTZOptics 12X NDI™ Camera model Grijs
Uw waardering
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules)
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules) - 2 bureau's met 1 tafelbox! Een ideale oplossing om tussen 2 bureau's te plaatsen. Je ziet veel (flexible) werkplekken waarbij er losse kabels liggen, dit zorgt niet alleen voor een rommelig ogend kantoor, maar ook dat de kabels doordat ze vaak worden aangesloten en losgekoppeld in vrij korte termijn stuk kunnen gaan. Het gevolg, je moet weer lastig de kabel loshalen en weer vast maken aan de monitoren op de werkplek etc. etc. Dankzij een tafel module los je dit probleem op, je beschermt de kabels en maakt het voor elke gebruiker van een werkplek makkelijk en prettig werken. Bovendien ziet de werkplek er goed georganiseerd en professioneel uit. Met behulp van deze Duo tafelmodule die geschikt is voor 2 Back-2-Back werkplekken sla je 2 vliegen in 1 klap. 2 werkplekken voorzien van de gewenste aansluitingen met 2 stroom aansluitingen. Het mooiste van alles is dat je hem zo tussen de kier van 2 bureau's of op een standaard Ø 60/80 mm kabeldoorvoer die je op de meeste bureau's kunt vinden. https://www.kabelsenmeer.nl/cableport-desk-duo-80-4-voudig-2x-stroom-2x-leeg-4-half-size-modules
Kindermann CablePort desk² wave 6voudig 2x Stroom +wireless oplader
Nieuwe #Kindermann - DESK WAVE - Stroom tafel opbouw bij #kabels en meer, via www.kabelsenmeer.nl
USB2AIR VIDEO
Kindermann 13 19 pin Installationskabel
https://www.kabelsenmeer.nl/kindermann-actieve-hdmi-installatie-kabel-19-pins-m-f HDMI of DVI kabel door een buis? Dat kan met deze HDMI installatie kabel De vraag is er regelmatig, hebben jullie een manier om een HDMI kabel door een buis te trekken, hier zijn in de praktijk maar heel weinig oplossingen voor. De meeste moet je voor solderen en HDMI solderen dat is voor maar heel erg weinig mensen te doen, dit is zeg maar gerust niet te doen. Deze HDMI installatie kabel biedt daarbij hulp. De diameter van de 19 pins connector is 16mm en kan dus door de meeste buizen worden getrokken. Geschikt voor Full HD resoluties van 1920 x 1080 pixels, de kabel is aan één zijde voorzien van een HDMI connector met een actieve chip die er voor zorgt, dat het signaal verliesvrij overkomt en aan de andere zijde een 19 pins connector. Voor de 19 pins connector zijn vervolgens verloopkabels beschikbaar die vanaf de 19 pins aansluiting naar HDMI of DVI male de 19 pins aansluiting wordt verbonden door middel van een schroef verbinding en is dus zeer stevig en betrouwbaar.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven