._.

PTZ-Optics 20X-SDI (HDMI, SDI en IP streaming) Wit

SKU
PT20X-SDI-WH-G2

PTZOptics 20X-SDI (HDMI, IP-RJ45 en SDI)

Professioneel opnemen en livestreaming in absolute Broadcast kwaliteit. Dat is wat je met de camera’s van PTZOptics kunt en dat voor een betaalbare prijs.

De PT20X-SDI-G2 is een PTZ Camera waarmee je kunt streamen en opnemen via HD-SDI, HDMI en via het Netwerk. Indien gewenst kan dit zelfs simultaan. De netwerk aansluiting is ook nog eens voorzien van de PoE techniek, Power over Ethernet. Je kunt dus de stroom via een Power over Ethernet switch aansluiten en als je wilt dan ook nog streamen over het netwerk.

  • Software onafhankelijke PTZ camera’s
  • Op vele manieren te besturen
  • Stabiel te streamen in Full HD
Meer...
€ 1.899,00 excl. BTW

Gegevens

PTZOptics 20X-SDI (HDMI, IP-RJ45 en SDI)

Professioneel opnemen en livestreaming in absolute Broadcast kwaliteit. Dat is wat je met de camera’s van PTZOptics kunt, voor een betaalbare prijs.

De PT20X-SDI-G2 is een PTZ Camera waarmee je kunt streamen en opnemen via HD-SDI, HDMI en via het Netwerk. Indien gewenst kan dit zelfs simultaan. De netwerk aansluiting is ook nog eens voorzien van de PoE techniek, Power over Ethernet. Je kunt dus de stroom via een Power over Ethernet switch aansluiten en als je wilt dan ook nog streamen over het netwerk.

Één enkele is al netwerkkabel genoeg!

Je zou, om een stream mogelijk te maken aan één kabel genoeg kunnen hebben, dan wel in combinatie met een PoE switch wel is waar. Op het huidige IP protocol zit nog wel enige vertraging, de camera’s zijn echter wel klaar voor een update naar het NDI Protocol van NewTek, een techniek waar de latency (vertraging) nagenoeg gelijk ligt aan die over SDI, dit is dus vrijwel te verwaarlozen.

Volledig software onafhankelijke PTZ camera’s

De PTZOptics Cameras zijn compatibel met zo goed als elke software, of je nou wilt streamen via streaming software zoals vMix, OBS of Wirecast of dat je direct naar Facebook Live, Youtube Live, Wowza, Vimeo wilt livestreamen. Het is met een PTZ camera van PTZ Optics allemaal mogelijk. Daarnaast is het eenvoudig te integreren met Learning Management Systemen (LMS) zoals bijvoorbeeld Blackboard, Moodle of Kultura.

Eenvoudige bediening om stabiel te streamen in Full HD

Een stabiel beeld, stabiele opnames en stabiele streaming in maximaal Full HD kwaliteit (1080p @60Hz). Vanzelfsprekend kun je als het gewenst is met de juiste software op meerdere platformen tegelijk kunnen streamen, bijvoorbeeld tegelijkertijd Live op Youtube en Facebook.

PTZ Optics Camera is op vele manieren te bedienen

Standaard wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig pannen (draaien), Tilten (kantelen) zoomen en focussen. Daarnaast kun je op een simpele manier tot 10 voorgeprogrammeerde posities instellen die dan ook weer eenvoudig op te roepen zijn natuurlijk.

Naast de afstandsbediening zijn er ook twee Joystick controllers (PT-JOY en HC-JOY-G2) van PTZ waar je de camera’s mee kunt besturen, hier kun je zelfs tot 255 voorgeprogrammeerde posities mee instellen.

Naast de Joysticks kun je met behulp van de juiste software een PTZ camera van PTZOptics zelfs bedienen met bijvoorbeeld een XBox controller of een normale Joystick (via USB). Je kunt dan binnen de software instellen welke knop wat precies doet, daarnaast zou je hem online kunnen bedienen.

Mocht dat allemaal niet tot de opties behoren, dan kun je ook met je telefoon of tablet die binnen hetzelfde netwerk is aangesloten via een app de boel besturen en instellen, overigens kun je wanneer je alles via het netwerk heb aangesloten en kunt benaderen ook de camera’s via de software die je gebruikt benaderen (afhankelijk van de software).

Daarnaast zijn de camera’s geschikt voor elke IP controllers en de beste control software op de markt.

Integreren is het toverwoord ! Dit is waar PTZOptics Cameras uitblinken!

De PTZOptics camera’s zijn te integreren met systemen als vMix, Tricaster, Wiercast, Magewell, BlackMagic en daarnaast is PTZOptics constant in beweging en ontwikkeling om dit ook met toekomstige systemen te worden en blijven.

Heb je nog twijfels of het compatibel met jouw Hardware of software is? Vraag het ons of vraag het PTZOptics direct (Bereikbaarheid PTZOptics van +/- 15:00 tot 24:00 CET)
PTZOptics Compatibiliteitstest aanvraag

Je zal binnen 1 tot maximaal 2 weken antwoord krijgen.  

Technische specificaties en kenmerken

De belangrijkste technische specificaties en kenmerken zetten wij hier even op een rijtje, wil je meer informatie dan vind je dit onder het tabblad Specificaties en in de PDF in het tabblad Brochures.

Belangrijkste Specificaties:

  • Video uitgangen              : HDMI, 3G-SDI en RJ45 (netwerk voor IP Streaming)
  • RJ45 Aansluiting voorzien van PoE (Power over Ethernet)
  • Field of View                     : 60.7 graden
  • Resolutie                            : Full HD, 1920 x 1080p tot maximaal 60 frames per seconde
  • Noise Cancellation          : 2D en 3D noise reduction met de laatste “low noise CMOS sensor”
  • IP Streaming GUI             : Eenvoudige “Easy to use” software GUI voor PTZ Controle en remote viewing
  • Bediening                           : Via Afstandsbediening, Software, Android of IOS App of Joystick

 

Heb je nog vragen of wil je misschien de camera aan het werk zien, vraag het ons. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar info@braca.nl

Specificatie

Nee

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PTZ-Optics 20X-SDI (HDMI, SDI en IP streaming) Wit
Uw waardering
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules)
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules) - 2 bureau's met 1 tafelbox! Een ideale oplossing om tussen 2 bureau's te plaatsen. Je ziet veel (flexible) werkplekken waarbij er losse kabels liggen, dit zorgt niet alleen voor een rommelig ogend kantoor, maar ook dat de kabels doordat ze vaak worden aangesloten en losgekoppeld in vrij korte termijn stuk kunnen gaan. Het gevolg, je moet weer lastig de kabel loshalen en weer vast maken aan de monitoren op de werkplek etc. etc. Dankzij een tafel module los je dit probleem op, je beschermt de kabels en maakt het voor elke gebruiker van een werkplek makkelijk en prettig werken. Bovendien ziet de werkplek er goed georganiseerd en professioneel uit. Met behulp van deze Duo tafelmodule die geschikt is voor 2 Back-2-Back werkplekken sla je 2 vliegen in 1 klap. 2 werkplekken voorzien van de gewenste aansluitingen met 2 stroom aansluitingen. Het mooiste van alles is dat je hem zo tussen de kier van 2 bureau's of op een standaard Ø 60/80 mm kabeldoorvoer die je op de meeste bureau's kunt vinden. https://www.kabelsenmeer.nl/cableport-desk-duo-80-4-voudig-2x-stroom-2x-leeg-4-half-size-modules
Kindermann CablePort desk² wave 6voudig 2x Stroom +wireless oplader
Nieuwe #Kindermann - DESK WAVE - Stroom tafel opbouw bij #kabels en meer, via www.kabelsenmeer.nl
USB2AIR VIDEO
Kindermann 13 19 pin Installationskabel
https://www.kabelsenmeer.nl/kindermann-actieve-hdmi-installatie-kabel-19-pins-m-f HDMI of DVI kabel door een buis? Dat kan met deze HDMI installatie kabel De vraag is er regelmatig, hebben jullie een manier om een HDMI kabel door een buis te trekken, hier zijn in de praktijk maar heel weinig oplossingen voor. De meeste moet je voor solderen en HDMI solderen dat is voor maar heel erg weinig mensen te doen, dit is zeg maar gerust niet te doen. Deze HDMI installatie kabel biedt daarbij hulp. De diameter van de 19 pins connector is 16mm en kan dus door de meeste buizen worden getrokken. Geschikt voor Full HD resoluties van 1920 x 1080 pixels, de kabel is aan één zijde voorzien van een HDMI connector met een actieve chip die er voor zorgt, dat het signaal verliesvrij overkomt en aan de andere zijde een 19 pins connector. Voor de 19 pins connector zijn vervolgens verloopkabels beschikbaar die vanaf de 19 pins aansluiting naar HDMI of DVI male de 19 pins aansluiting wordt verbonden door middel van een schroef verbinding en is dus zeer stevig en betrouwbaar.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven