._.

HuddlePod Air Duo - Draadloze Duo Speakerphone

SKU
HC-HPAIR2-DUO

2 draadloze speakers met ingebouwde microfoon, voor de grotere ruimtes (over WiFi)
Heb je een kleine vergaderruimte dan heb je waarschijnlijk aan de HuddlePod Air genoeg, maar is de ruimte nou groter dan heb je aan die ene HuddlePod Air misschien niet genoeg. In dat geval is de HuddlePod Air 2 Duo de ideale draadloze oplossing. Dankzij het feit dat deze over WiFi werk en niet over Bluetooth, ben je verzekerd van een zeer stabiel signaal. De speakerphones zijn aan elkaar gekoppeld en pakken dus simultaan de spraak op en zenden simultaan het ontvangende geluid uit.

De speakerphones kunnen worden opgeladen met USB en op een volle batterij kun je maar liefs 8 uur draadloos vergaderen. De microfoon is omnidirectionaal en heeft bereik tot een straal van 3.0 meter.

€ 629,00 excl. BTW

Gegevens

2 draadloze speakers met ingebouwde microfoon, voor de grotere ruimtes (over WiFi)
Heb je een kleine vergaderruimte dan heb je waarschijnlijk aan de HuddlePod Air genoeg, maar is de ruimte nou groter dan heb je aan die ene HuddlePod Air misschien niet genoeg. In dat geval is de HuddlePod Air 2 Duo de ideale draadloze oplossing. Dankzij het feit dat deze over WiFi werk en niet over Bluetooth, ben je verzekerd van een zeer stabiel signaal. De speakerphones zijn aan elkaar gekoppeld en pakken dus simultaan de spraak op en zenden simultaan het ontvangende geluid uit.

Draadloos via Wifi
Dankzij een draadloze USB 2.0 verbinding in combinatie met een Dongel met bereik tot +/- 10 meter gaat de spraak en het geluid over Wifi, WiFi heeft een bandbreedte die 10x groter is dan Bluetooth en is dan ook een stuk stabieler en minder storingsgevoelig. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een betrouwbaar signaal overbrengt en ontvangt.

Optimaal geluid en spraak
Dankzij een 246 kanaals echo cancellation weet je zeker dan de microfoon foutloos werkt en je een mooi egale spraak zonder echo en zonder pieken en dalen overbrengt naar de andere zijde. Daarnaast is er dankzij een intelligente noise cancellation en een digitale EQ een krachtige, stabiele en egale audio.

Eenvoud en gebruikersgemak, plug & play
Plug eenvoudig de draadloze USB Dongel in je laptop, schakel de HuddlePod Air Duo Chatpods aan en je bent klaar om te beginnen. Uiteraard kun je ze voor uitsluitend een audio conference gebruiken, maar logischer is gebruik in combinatie met één van de HuddlePod Camera's. Zowel de HuddlePods als de HuddleCam Camera's zijn met elke software polug & play te gebruiken.

Maximale Flexibiliteit en gemak
Dankzij het feit dat het software onafhankelijk is en draadloos, betekend dat het op elke laptop binnen enkele seconde is aangesloten en werkt. Dat betekend dus ook dat je maximale flexibiliteit heb. Het kan in elke PC of laptop worden aangesloten en je kunt beginnen met je vergadering.

Vragen of meer informatie?
Wil je meer weten? Kijk gerust even naar het filmpje onder het tabblad video of naar de brochures. Heb je nog vragen ? Vraag het ons gerust, wij zijn bereikbaar op 075 655 55 80 of per email naar info@braca.nl

Specificatie

Nee

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HuddlePod Air Duo - Draadloze Duo Speakerphone
Uw waardering
Video Web Conferencing Camera 20X HuddleHD Camera
De HC20X-GY-G2 - 2e generatie 20X zoom USB 3.0 Video Conference Camera Een zeer krachtige, hoge kwaliteit Video Web Conferencing Camera voor de grotere vergaderzalen en boardrooms. Dankzij een gecertificeerde sony lens met 20x Optische zoom. Voorzien van een USB 3.0 aansluiting, waardoor je gemakkelijke in Full HD kan gaan vergaderen. Naast het videovergaderen is deze camera mede dankzij het grote zoombereik ook nog eens uitermate geschikt voor webinars en online presentaties. Met een HuddleCamHD haal je dus niet alleen een videoconference in huis, maar een camera systeem waar je veel meer mee kunt.
HuddleCamHD 10x Zoom met Sony Lens (1080p) Wit
HuddleCam Full HD - 10x Optische Zoom met Sony Lens Een Video Conferentie Camera van absolute topkwaliteit, voorzien een Sony lens met 10x optische zoom een kijkhoek van 61° en een resolutie van 1920 x 1080P met 30 frames per seconde. Een kwaliteit die je van Sony mag verwachten. Compleet geleverd met een afstandsbediening zodat de juiste instelling voor een optimale vergadering zo is gevonden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 64 posities standaard in te stellen. Meerdere posities kan handig zijn wanneer je met meerdere mensen in een vergadering zit. Aangesloten met USB 3.0 en geschikt voor een Windows PC of laptop, maar ook voor de Mac, Chromebox of Apple TV. De camera kan overal op worden aangesloten en direct worden gebruikt zonder een extra driver of software te hoeven te installeren. Je kunt hem gebruiken met elke online videoconferentie software. Voor het beste beeldresultaat adviseren wij wel gebruik te maken van een PC met een quad-core processor, maar ook met minder zal de camera al prima werken. RS-232 Camera Control Dankzij een ingebouwd Sony Visca camera protocol is de camera te bedienen vanaf AV control systemen als bijvoorbeeld Crestron en AMX. Je kunt de RS-232 ook converteren naar USB en het dan bedienen met de Sony Visca Control Software. Als je de setup helemaal in orde heb gemaakt kun je de camera eventueel bedienen vanaf de computer, smartphone of tablet binnen het netwerk.
Webinar User/ Camera Tips Huddlecam 3xZoom & 10xZoom
Braca.nl & Webinarwinkel.nl leggen het verschil uit: (tussen de Huddlecam 3x zoom en 10x zoom) Welke camera kies je voor je #livestream #webinar #studio?
HuddleCamHD 20X G2 20X Optical Zoom USB Camera
HuddleCamHD 20X G2 The solution for the larger boardrooms. HuddleCamHD 20X works with USB 3.0 and has a very powerfull lens for a high quality picture. Together with the HuddlePod Air or HuddlePod Air 2, you can be sure you can do videomeetings in high quality for a resanable price. HuddleCamHD Camera's work with as good as every meeting software like Skype (for business), GoTomeeting, Zoom, Cisco etc. etc.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven