._.

HuddleCamHD Webcam 94

SKU
HC-Webcam-94
De HuddleCamHD Webcam 94 is ontworpen met een breed scala aan draagbare en kleine kamerconferencing instellingen in gedachten, de HuddleCamHD Webcam 120 is ideaal voor videoconferencing met elke Mac of PC computer. Alle HuddleCamHD-camera's zijn ontworpen voor plug-and-play compatibiliteit met web-based video conferencing software zoals: Skype, GoToMeeting, WebEX of Zoom. Geniet van naadloze integratie, zelfs met live streaming applicaties zoals Facebook Live.
€ 99,00 excl. BTW

Gegevens

Met trots stellen wij u de HuddleCamHD Webcam 94 voor. De HuddleCamHD Webcam heeft een verbluffend grote beeldhoek van 94°. Met een USB 2.0 video-aansluiting is deze webcam ideaal voor vrijwel elke vergaderingssoftware. Geroemd om zijn super brede gezichtsveld, is dit de perfecte webcam voor dagelijks gebruik. Met een USB 2.0 videoverbinding is deze webcam ideaal voor vrijwel elke vergaderingssoftware. Ontworpen met een breed scala aan draagbare en kleine kamerconferencing instellingen in het achterhoofd, de HuddleCamHD Webcam 120 is ideaal voor videoconferencing met een Mac of PC computer. Het is ook flexibel te gebruiken met high-definition live streaming op sociale media websites zoals YouTube of Facebook. Deze high definition 1080p webcam heeft een groothoekbeeld van 120 graden. Hij past perfect in kleine vergaderruimtes en persoonlijke kantoorruimtes. De hoogwaardige optiek op de Webcam 120 is voorzien van automatische bediening voor belichting, witbalans en zelfs een groot dynamisch bereik.?? De Webcam is gemaakt om videoconferencing en -opname gemakkelijker dan ooit te maken. Deze webcam is ontworpen om functies op te nemen die u in veel duurdere webcams vindt tegen een prijs die iedereen zich kan veroorloven. De Webcam is een plug and play USB 2.0-webcam die is gebouwd voor probleemloze cloudgebaseerde videoconferentietoepassingen zoals Skype voor bedrijven en Zoom. Maar het is ook flexibel te gebruiken met high-definition live streaming op social media websites zoals YouTube of Facebook. Deze high-definition 1080p webcam heeft een groothoek van 94 graden. Hij past perfect in kleine vergaderruimtes en persoonlijke kantoorruimtes. De hoogwaardige optiek op de webcam is voorzien van automatische belichtingsregeling, witbalans en zelfs een groot dynamisch bereik.

Specificatie

High Definition 3 Year Warranty Wide Angle Lens USB Powered Plug and Play Universal Compatibility Compatibility: Windows 7/8/8.1/10 Mac OS X Compatibility: Acano Adobe Connect Blue Jeans Cisco Jabber Cisco WebEX EasyMeeting.net Facetime Fuzebox Google Hangout Compatibility: GoToMeeting Lifesize Microsoft Lync Polycom RealPresence Radavision Spontania Skype TurboMeeting.US Vidyo VSee Zoom.US

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HuddleCamHD Webcam 94
Uw waardering
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules)
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules) - 2 bureau's met 1 tafelbox! Een ideale oplossing om tussen 2 bureau's te plaatsen. Je ziet veel (flexible) werkplekken waarbij er losse kabels liggen, dit zorgt niet alleen voor een rommelig ogend kantoor, maar ook dat de kabels doordat ze vaak worden aangesloten en losgekoppeld in vrij korte termijn stuk kunnen gaan. Het gevolg, je moet weer lastig de kabel loshalen en weer vast maken aan de monitoren op de werkplek etc. etc. Dankzij een tafel module los je dit probleem op, je beschermt de kabels en maakt het voor elke gebruiker van een werkplek makkelijk en prettig werken. Bovendien ziet de werkplek er goed georganiseerd en professioneel uit. Met behulp van deze Duo tafelmodule die geschikt is voor 2 Back-2-Back werkplekken sla je 2 vliegen in 1 klap. 2 werkplekken voorzien van de gewenste aansluitingen met 2 stroom aansluitingen. Het mooiste van alles is dat je hem zo tussen de kier van 2 bureau's of op een standaard Ø 60/80 mm kabeldoorvoer die je op de meeste bureau's kunt vinden. https://www.kabelsenmeer.nl/cableport-desk-duo-80-4-voudig-2x-stroom-2x-leeg-4-half-size-modules
Kindermann CablePort desk² wave 6voudig 2x Stroom +wireless oplader
Nieuwe #Kindermann - DESK WAVE - Stroom tafel opbouw bij #kabels en meer, via www.kabelsenmeer.nl
USB2AIR VIDEO
Kindermann 13 19 pin Installationskabel
https://www.kabelsenmeer.nl/kindermann-actieve-hdmi-installatie-kabel-19-pins-m-f HDMI of DVI kabel door een buis? Dat kan met deze HDMI installatie kabel De vraag is er regelmatig, hebben jullie een manier om een HDMI kabel door een buis te trekken, hier zijn in de praktijk maar heel weinig oplossingen voor. De meeste moet je voor solderen en HDMI solderen dat is voor maar heel erg weinig mensen te doen, dit is zeg maar gerust niet te doen. Deze HDMI installatie kabel biedt daarbij hulp. De diameter van de 19 pins connector is 16mm en kan dus door de meeste buizen worden getrokken. Geschikt voor Full HD resoluties van 1920 x 1080 pixels, de kabel is aan één zijde voorzien van een HDMI connector met een actieve chip die er voor zorgt, dat het signaal verliesvrij overkomt en aan de andere zijde een 19 pins connector. Voor de 19 pins connector zijn vervolgens verloopkabels beschikbaar die vanaf de 19 pins aansluiting naar HDMI of DVI male de 19 pins aansluiting wordt verbonden door middel van een schroef verbinding en is dus zeer stevig en betrouwbaar.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven