._.

HuddleCamHD HuddlePair

SKU
HC-HUDDLEPAIR
Draadloze speakerphone & Webcam combinatie - werkt op één USB kabel! De HuddlePair is één van de meest betaalbare en één van de systemen met de minste kabels voor de middelgrote vergaderzalen. Het is een HuddleCam die werkt op één enkele USB kabel, in de HuddleCam zit eigenlijk een USB dongel verwerkt, die verbinding maakt met de draadloze speakerphone, wat dus een HuddlePod Air is. De HuddleCam en de HuddlePod zijn dus samen één en vandaar ook de naam HuddlePair. De camera is een Full HD 1080p camera met een redelijk breed field of view van 106°, zodat je eenvoudig met meerdere sprekers goed in beeld komt. De Camera wordt geleverd met een eenvoudig systeem waarmee je de camera zo op een monitor of een laptop kunt plaatsen. Dankzij een draai mechanisme, kun je de camera eenvoudig in de juiste hoek richten, zodat elke deelnemer in de ruimte goed in beeld is. Dankzij een slim ontwerp, zit er in de camera een USB dongel verwerkt, die ervoor zorgt dat je via wifi draardloos verbinding kunt maken met de speakerphone. De speakerphone heeft een omnidirectioneel 360° bereik en is voorzien van een echo onderdrukking ( 256 kanalen) welke een echo zal voorkomen en een ruisonderdrukking tot een niveau van 16 Decibels. Hierdoor zullen de vergaderingen kraakhelder klinken. Je kunt eenvoudig door één enkele knop het gesprek dempen en de volume eenvoudig aanpassen via het bedieningspaneel op de draadloze HuddlePod Air. De HuddlePair - Maakt elke ruimte geschikt voor videoconferentie Door het eenvoudige montage systeem en de aanpassingsmogelijkheid om de camera in een handomdraai in de juiste hoek af te stellen, in combinatie met de draadloze speakerphone. Kun je elke ruimte zo omtoveren in een videoconferentie ruimte, zelfs als het TV scherm niet helemaal op de ideale plek is gemonteerd. De HuddleCamHD HuddlePair is zoals alle HuddleCamHD camera's te gebruiken met elke Videoconferentie software op de markt, zoals bijvoorbeeld Skype, Skype for Business, Lifesize, GoToMeeting, Zoom.us etc. en een echt plug & play apparaat. Uiteraard kun je indien gewenst ook livestreamen met deze camera via bijvoorbeeld Facebook of Youtube Live
Meer...
€ 529,00 excl. BTW

Gegevens

Draadloze speakerphone & Webcam combinatie - werkt op één USB kabel! De HuddlePair is één van de meest betaalbare en één van de systemen met de minste kabels voor de middelgrote vergaderzalen. Het is een HuddleCam die werkt op één enkele USB kabel, in de HuddleCam zit eigenlijk een USB dongel verwerkt, die verbinding maakt met de draadloze speakerphone, wat dus een HuddlePod Air is. De HuddleCam en de HuddlePod zijn dus samen één en vandaar ook de naam HuddlePair. De camera is een Full HD 1080p camera met een redelijk breed field of view van 106°, zodat je eenvoudig met meerdere sprekers goed in beeld komt. De Camera wordt geleverd met een eenvoudig systeem waarmee je de camera zo op een monitor of een laptop kunt plaatsen. Dankzij een draai mechanisme, kun je de camera eenvoudig in de juiste hoek richten, zodat elke deelnemer in de ruimte goed in beeld is.

Specificatie

HuddleCamHD - HuddlePair Specifcaties en Kenmerken: Full HD Camera en Speakerphone 106° Field of View lens Voorzien van een 1/4-20 mounting screw (standaard camera bevestiging) Draadloze HuddlePod verbinding 360° omnidirectional microfoon Plug & Play Handmatige Pan -150° ~ +150° (links rechts draaien) Handmatige Tilt -30° ~ +30° (boven en beneden kantelen) Speaker audio USB 2.0 verbinding naar de PC De HuddlePod Air speakerphone moet worden opgeladen (via USB) max. 7 uur spreektijd met een volle batterij, hij werkt ook wanneer USB in de oplader zit Full HD 1080p resolutie Voorzien van eenvoudig ophangsysteem voor TV's en Laptops Kleur: Zwart Garantie: 2 Jaar HuddlePair Camera Specificaties Field of View 106° Connection Interface USB 2.0 Lens: 1/2.8” fixed focus Compression: MJPEG, YUY2 Resolution 1920x1080p-30/25, 1280x720-30/25 Pan Rotation ±150° Tilt ±30° Weight 1.10 lbs (0.5 kg) Dimension (in) 4.09W x 5.51D x 4.58H [6”H w/ tilt up] Dimension (mm) 104W x 140D x 124H [152H w/ tilt up] HuddlePod Specificaties Echo Cancellation: 256 Channel Echo Cancellation Audio Output: 1/8” TRS headphone Noise Cancellation: Intelligent NC up to 16db Digital EQ: Built-in Digital EQ for stable audio Battery Life 6-8 hours, 4-5 hour charge time RF Frequency Range 2.400 GHz ~ 2.4835 GHz Weight 0.8 lbs (0.36 kg) Dimensions (in) 7” Diameter, 1.5” Height Dimensions (mm) 177 mm Diameter, 38mm Height

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HuddleCamHD HuddlePair
Uw waardering
Video Web Conferencing Camera 20X HuddleHD Camera
De HC20X-GY-G2 - 2e generatie 20X zoom USB 3.0 Video Conference Camera Een zeer krachtige, hoge kwaliteit Video Web Conferencing Camera voor de grotere vergaderzalen en boardrooms. Dankzij een gecertificeerde sony lens met 20x Optische zoom. Voorzien van een USB 3.0 aansluiting, waardoor je gemakkelijke in Full HD kan gaan vergaderen. Naast het videovergaderen is deze camera mede dankzij het grote zoombereik ook nog eens uitermate geschikt voor webinars en online presentaties. Met een HuddleCamHD haal je dus niet alleen een videoconference in huis, maar een camera systeem waar je veel meer mee kunt.
HuddleCamHD 10x Zoom met Sony Lens (1080p) Wit
HuddleCam Full HD - 10x Optische Zoom met Sony Lens Een Video Conferentie Camera van absolute topkwaliteit, voorzien een Sony lens met 10x optische zoom een kijkhoek van 61° en een resolutie van 1920 x 1080P met 30 frames per seconde. Een kwaliteit die je van Sony mag verwachten. Compleet geleverd met een afstandsbediening zodat de juiste instelling voor een optimale vergadering zo is gevonden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 64 posities standaard in te stellen. Meerdere posities kan handig zijn wanneer je met meerdere mensen in een vergadering zit. Aangesloten met USB 3.0 en geschikt voor een Windows PC of laptop, maar ook voor de Mac, Chromebox of Apple TV. De camera kan overal op worden aangesloten en direct worden gebruikt zonder een extra driver of software te hoeven te installeren. Je kunt hem gebruiken met elke online videoconferentie software. Voor het beste beeldresultaat adviseren wij wel gebruik te maken van een PC met een quad-core processor, maar ook met minder zal de camera al prima werken. RS-232 Camera Control Dankzij een ingebouwd Sony Visca camera protocol is de camera te bedienen vanaf AV control systemen als bijvoorbeeld Crestron en AMX. Je kunt de RS-232 ook converteren naar USB en het dan bedienen met de Sony Visca Control Software. Als je de setup helemaal in orde heb gemaakt kun je de camera eventueel bedienen vanaf de computer, smartphone of tablet binnen het netwerk.
Webinar User/ Camera Tips Huddlecam 3xZoom & 10xZoom
Braca.nl & Webinarwinkel.nl leggen het verschil uit: (tussen de Huddlecam 3x zoom en 10x zoom) Welke camera kies je voor je #livestream #webinar #studio?
HuddleCamHD 20X G2 20X Optical Zoom USB Camera
HuddleCamHD 20X G2 The solution for the larger boardrooms. HuddleCamHD 20X works with USB 3.0 and has a very powerfull lens for a high quality picture. Together with the HuddlePod Air or HuddlePod Air 2, you can be sure you can do videomeetings in high quality for a resanable price. HuddleCamHD Camera's work with as good as every meeting software like Skype (for business), GoTomeeting, Zoom, Cisco etc. etc.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven