._.

HuddleCam HC10XA Zwart (met ingebouwde microfoon)

SKU
HC10XA-BK

Video-conference of Live-stream camera met ingebouwde microfoon
Een Full HD 10x Zoom camera met een ingebouwde microfoon aangesloten met één USB 2.0 kabel. Absolute plug & play, je sluit de camera aan met een USB kabel op je laptop of PC en je kunt aan de slag. De camera is geschikt voor elke videoconferentie software zoals Skype, Skype for Business, GoToMeeting etc. etc. daarnaast kun je er natuurlijk ook mee live-streamen op Facebook, Youtube Live, Vimeo en overige video streaming platformen.

Dankzij een hoge kwaliteit ingebouwde Dual Microphone Aray kan deze camera de uitstekend de spraak opvangen tot een afstand van +/- 6,5 meter en zal de andere kant van het gesprek je kraakhelder horen.

Meer...
€ 989,00 excl. BTW

Gegevens

Video-conference of Live-stream camera met ingebouwde microfoon
Een Full HD 10x Zoom camera met een ingebouwde microfoon aangesloten met één USB 2.0 kabel. Absolute plug & play, je sluit de camera aan met een USB kabel op je laptop of PC en je kunt aan de slag. De camera is geschikt voor elke videoconferentie software zoals Skype, Skype for Business, GoToMeeting etc. etc. daarnaast kun je er natuurlijk ook mee live-streamen op Facebook, Youtube Live, Vimeo en overige video streaming platformen.

Dankzij een hoge kwaliteit ingebouwde Dual Microphone Aray kan deze camera de uitstekend de spraak opvangen tot een afstand van +/- 6,5 meter en zal de andere kant van het gesprek je kraakhelder horen, dat betekend dus dat het een kant en klare, plug & play oplossing is. Je plugt de camera met USB in de computer, de computer op een LCD scherm en je kunt de Video gesprekspartner horen en zien via het scherm, waarbij het geluid uit de speakers komt. Stel de andere kant heeft dezelfde camera en opstelling, ben je dus met 2 Camera's volledig klaar om een loepzuivere, kraakheldere video-conference te hebben.

Besturing met afstandsbediening
De camera is eenvoudig te besturen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening en te voorzien van talloze voorgeprogrammeerde standen, waardoor je dus makkelijk van persoon 1 naar 2 kunt schakelen bijvoorbeeld. Dankzij de vele presets, de behoorlijke 10x zoom en het feit dat je de camera dus met één enkele USB kabel (en stroom) aan kunt sluiten is het een zeer populaire camera voor kleinere groepen voor zowel streamen als vergaderen

De HuddleCam 10XA wordt als ideaal beschouwd voor gebruik in het klein en middelgroot zakensegment, maar ook zeker binnen de groot horeca. Voor hotels en zalencentra is het de ideale camera om aan je klanten te kunnen bieden in combinatie met een "standaard" LCD Scherm, als je het geheel op een verrijdende TV standaard zet, dan heb je een eenvoudige, verrijdbare , plug & play video-conference oplossing. De klant hoeft alleen de USB kabel van de camera in zijn laptop te steken en de HDMI kabel van de TV, men opent de gewenste conference software en er kan begonnen worden.

Uiteraard kun je naast het gebruik voor video-conference, deze camera in wellicht dezelfde opstelling goed gebruiken voor een online webinar of om een tutorial te maken van het één of het ander. Al met al, een betaalbare zeer gebruiksvriendelijke, multifunctionele Full HD camera oplossing. 

Wil je meer weten over de HuddleCamHD 10XA of over één van onze andere camera's in het assortiment, neem gerust contact op. Wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075 655 55 80 of per mail info@braca.nl

Specificatie

HuddleCamHD 10XA - 10x Zoom, met ingebouwde microfoon. Kenmerken en Specificaties: Zoom: 10X optical zoom Resolution: 1920x1080 Field of View: 57°(Wide) 7°(Tele) Mic Array: Dual front microphones Control Interfaces: IR remote & VISCA over USB Presets: 9 via remote, 64 via VISCA Pan Movement: ±340° Colors: Black & White Warranty: 2 Years parts & labor Voor meer specificaties zie tabblad Brochures en download de PDF Documentatie Compatibiliteit: Windows 7/8.1/10 Mac OS X Adobe Connect Blue Jeans Cisco Jabber Cisco WebEX Easy Meeting Facetime Fuzebox Google Hangouts GoToMeeting Lifesize MeetFree.US Skype for Business (Microsft Lync) Polycom RealPresence RadaVision Spontania Skype Vidyo VSee Zoom.US

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HuddleCam HC10XA Zwart (met ingebouwde microfoon)
Uw waardering
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules)
CablePort desk² DUO 80 - 4 voudig - 2x Stroom, 2x leeg (4 half size modules) - 2 bureau's met 1 tafelbox! Een ideale oplossing om tussen 2 bureau's te plaatsen. Je ziet veel (flexible) werkplekken waarbij er losse kabels liggen, dit zorgt niet alleen voor een rommelig ogend kantoor, maar ook dat de kabels doordat ze vaak worden aangesloten en losgekoppeld in vrij korte termijn stuk kunnen gaan. Het gevolg, je moet weer lastig de kabel loshalen en weer vast maken aan de monitoren op de werkplek etc. etc. Dankzij een tafel module los je dit probleem op, je beschermt de kabels en maakt het voor elke gebruiker van een werkplek makkelijk en prettig werken. Bovendien ziet de werkplek er goed georganiseerd en professioneel uit. Met behulp van deze Duo tafelmodule die geschikt is voor 2 Back-2-Back werkplekken sla je 2 vliegen in 1 klap. 2 werkplekken voorzien van de gewenste aansluitingen met 2 stroom aansluitingen. Het mooiste van alles is dat je hem zo tussen de kier van 2 bureau's of op een standaard Ø 60/80 mm kabeldoorvoer die je op de meeste bureau's kunt vinden. https://www.kabelsenmeer.nl/cableport-desk-duo-80-4-voudig-2x-stroom-2x-leeg-4-half-size-modules
Kindermann CablePort desk² wave 6voudig 2x Stroom +wireless oplader
Nieuwe #Kindermann - DESK WAVE - Stroom tafel opbouw bij #kabels en meer, via www.kabelsenmeer.nl
USB2AIR VIDEO
Kindermann 13 19 pin Installationskabel
https://www.kabelsenmeer.nl/kindermann-actieve-hdmi-installatie-kabel-19-pins-m-f HDMI of DVI kabel door een buis? Dat kan met deze HDMI installatie kabel De vraag is er regelmatig, hebben jullie een manier om een HDMI kabel door een buis te trekken, hier zijn in de praktijk maar heel weinig oplossingen voor. De meeste moet je voor solderen en HDMI solderen dat is voor maar heel erg weinig mensen te doen, dit is zeg maar gerust niet te doen. Deze HDMI installatie kabel biedt daarbij hulp. De diameter van de 19 pins connector is 16mm en kan dus door de meeste buizen worden getrokken. Geschikt voor Full HD resoluties van 1920 x 1080 pixels, de kabel is aan één zijde voorzien van een HDMI connector met een actieve chip die er voor zorgt, dat het signaal verliesvrij overkomt en aan de andere zijde een 19 pins connector. Voor de 19 pins connector zijn vervolgens verloopkabels beschikbaar die vanaf de 19 pins aansluiting naar HDMI of DVI male de 19 pins aansluiting wordt verbonden door middel van een schroef verbinding en is dus zeer stevig en betrouwbaar.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven