._.

Huddlecam Go Black- All-in-One Full HD Conference Cam

SKU
HC-GO-BK

Huddlecam Go - All-in-One - Full HD - Plug & Play - Portable Conference System

De HuddleCam Go sluit je aan met één USB 2.0 kabel en je kunt beginnen met je video vergadering met Skype for Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco etc.De HuddleCam Go zorgt voor een kraakheldere audio en een Full HD video.Het audiosysteem is voorzien van een intelligente echo -en ruisonderdrukking en een omni-directionele 360 graden microfoon.

Ideaal voor onderweg, dankzij een "field of view" van maar liefst 110 graden, kun je de camera eenvoudig op de tafel zetten om er met een aantal mensen omheen te zitten en een duidelijk beeld te hebben, daarbij is de bovenzijde van de camera enigszins naar achter te kantelen, zo kun je dus net even schuin omhoog richten zodat je niet in een onnatuurlijke houding hoeft te gaan zitten voor de vergadering.

€ 329,00 excl. BTW

Gegevens

Huddlecam Go - All-in-One - Full HD - Plug & Play - Portable Conference System

De HuddleCam Go sluit je aan met één USB 2.0 kabel en je kunt beginnen met je video vergadering met Skype for Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco etc. De HuddleCam Go zorgt voor een kraakheldere audio en een Full HD video. Het audiosysteem is voorzien van een intelligente echo -en ruisonderdrukking en een 'omni-directionele 360 graden microfoon'

Ideaal voor onderweg. dankzij een "field of view" van maar liefst 110 graden, kun je de camera eenvoudig op de tafel zetten om er met een aantal mensen omheen te zitten en een duidelijk beeld te hebben, daarbij is de bovenzijde van de camera enigszins naar achter te kantelen, zo kun je dus net even schuin omhoog richten zodat je niet in een onnatuurlijke houding hoeft te gaan zitten voor de vergadering

Beeld met de gemiddelde conference camera                                                                       Beeld met de HuddleCamGo

     

Breed opnamevlak zodat iedereen duidelijk in beeld is, op een korte afstand
Zoals je ziet een mooi wijd opname vlak met zodat je eenvoudig met een aantal mensen kunt bekijken. Je kunt elke plek omtoveren tot een plek waar je video vergaderingen kunt gaat houden met een kleine groep. Dankzij de ingebouwde 360 graden microfoon, die direct zorgt voor ruis -en echo-onderdrukking zullen alle mensen rondom de camera goed verstaanbaar zijn.

Door de uitstekende ingebouwde speaker, waarvan de volume in te regelen is zul je de andere partij in de vergadering goed kunnen horen, zeker wanneer zij ook gebruik maken van een systeem van HuddleCamHD natuurlijk!

Plug & Play met één USB Camera
Naast de compacte afmeting van 60.3 x 60.3 x 234.9 mm, wat de HuddlecamGo zeer portable maakt is het feit dat je hem met slechts één USB 2.0 kabel aansluit op je laptop of je PC natuurlijk het meest ideale. Er hoeft verder geen speciale software geïnstalleerd te worden, de camera zal door je laptop worden herkent en je hoeft alleen nog maar je vergader software te openen en je kunt beginnen met de vergadering. Let wel op, in sommige gevallen moet je binnen de software éénmalig de camera, speaker en microfoon selecteren op HuddleCamGo.

Heb je vragen over de HuddleCamGo? Over Videoconferentie, vraag het ons gerust wij helpen je graag. Wij zijn telefonisch bereikbar op 075 655 55 80 of per email naar info@braca.nl

Specificatie

 • Kenmerken en Specificaties:
 • HuddleCamGo All-in-One
 • Full HD Super wide angle lens (110° field of view)
 • 360° omni-directionele microfoon  tot +/- 3.5 meter
 • Ingebouwde speaker met volume regeling
 • Voorzien van microfoon mute knop
 • Kop is 30° kantelbaar
 • Mini USB 2.0 poort
 • Aan te sluiten met slechts één USB 2.0 kabel
 • Plug & Play
 • Volledig software onafhankelijk
 • Voorzien van rode en groene led. (niet correct werkend, Led = rood, correct werkend, Led = groen)
 • 3 Jaar garantie

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huddlecam Go Black- All-in-One Full HD Conference Cam
Uw waardering
Video Web Conferencing Camera 20X HuddleHD Camera
De HC20X-GY-G2 - 2e generatie 20X zoom USB 3.0 Video Conference Camera Een zeer krachtige, hoge kwaliteit Video Web Conferencing Camera voor de grotere vergaderzalen en boardrooms. Dankzij een gecertificeerde sony lens met 20x Optische zoom. Voorzien van een USB 3.0 aansluiting, waardoor je gemakkelijke in Full HD kan gaan vergaderen. Naast het videovergaderen is deze camera mede dankzij het grote zoombereik ook nog eens uitermate geschikt voor webinars en online presentaties. Met een HuddleCamHD haal je dus niet alleen een videoconference in huis, maar een camera systeem waar je veel meer mee kunt.
HuddleCamHD 10x Zoom met Sony Lens (1080p) Wit
HuddleCam Full HD - 10x Optische Zoom met Sony Lens Een Video Conferentie Camera van absolute topkwaliteit, voorzien een Sony lens met 10x optische zoom een kijkhoek van 61° en een resolutie van 1920 x 1080P met 30 frames per seconde. Een kwaliteit die je van Sony mag verwachten. Compleet geleverd met een afstandsbediening zodat de juiste instelling voor een optimale vergadering zo is gevonden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 64 posities standaard in te stellen. Meerdere posities kan handig zijn wanneer je met meerdere mensen in een vergadering zit. Aangesloten met USB 3.0 en geschikt voor een Windows PC of laptop, maar ook voor de Mac, Chromebox of Apple TV. De camera kan overal op worden aangesloten en direct worden gebruikt zonder een extra driver of software te hoeven te installeren. Je kunt hem gebruiken met elke online videoconferentie software. Voor het beste beeldresultaat adviseren wij wel gebruik te maken van een PC met een quad-core processor, maar ook met minder zal de camera al prima werken. RS-232 Camera Control Dankzij een ingebouwd Sony Visca camera protocol is de camera te bedienen vanaf AV control systemen als bijvoorbeeld Crestron en AMX. Je kunt de RS-232 ook converteren naar USB en het dan bedienen met de Sony Visca Control Software. Als je de setup helemaal in orde heb gemaakt kun je de camera eventueel bedienen vanaf de computer, smartphone of tablet binnen het netwerk.
Webinar User/ Camera Tips Huddlecam 3xZoom & 10xZoom
Braca.nl & Webinarwinkel.nl leggen het verschil uit: (tussen de Huddlecam 3x zoom en 10x zoom) Welke camera kies je voor je #livestream #webinar #studio?
HuddleCamHD 20X G2 20X Optical Zoom USB Camera
HuddleCamHD 20X G2 The solution for the larger boardrooms. HuddleCamHD 20X works with USB 3.0 and has a very powerfull lens for a high quality picture. Together with the HuddlePod Air or HuddlePod Air 2, you can be sure you can do videomeetings in high quality for a resanable price. HuddleCamHD Camera's work with as good as every meeting software like Skype (for business), GoTomeeting, Zoom, Cisco etc. etc.
Meer HuddlecamHD video’s >>>

Er is een fout opgetreden

Het is niet mogelijk het bericht te versturen. Probeer het later nog eens.

Bedankt voor uw bericht!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen spoedig contact met u op.

De volgende bestanden zijn niet verzonden. Probeer het later nog eens.


._.
Naar boven